Desktop aplikacije

PrismaDesignUs Desktop aplikacije(Windows)

Izrada Desktop aplikacija za poslovne objekte(restorani, magacini, prodavnice).

Izrađujemo aplikacije za vaše poslovne objekte i ujedno vršimo njihovo održavanje. Bez odličnog rešenja nema i odlične zarade. Zato, da sve bude na svom mestu potrebna je aplikacija koja rešava vaše probleme na kasi, recepciji restorana ili uvid u stanje magacina.

Svaka aplikacija radi uz svoju bazu podataka koja može da bude odvojena od aplikacije(online na serveru) ili lokalna na istom računaru.

Vreme izrade aplikacije zavisi od zahteva, takođe i njena cena zavisi. Svaki dogovor sa našim timom može uskladiti cenu i vreme (vreme je novac).

Prilikom izrade koristimo:

  • .NET framework
  • DevExpress
  • Microsoft Access
  • MySQL

Moderni dizajn

Izgled naših windows aplikacija prati nove trendove i u skladu je sa svim pravilima programiranja. Jednostavna navigacija u aplikaciji i pristupanje svim funkcijama su odlike naših aplikacija.

Baza podataka

Maksimalna funkcionalnost aplikacije zahteva upotrebu baze podataka, koja vrši skladištenje svih potrebnih podataka na jednom mestu. Rad sa bazom podataka i uvid u istu je od velike važnosti za jednu poslovnu celinu.

Instalacija i održavanje

Nakon izrade aplikacije vršimo instalaciju i njeno održavanje gde se svaka naša Aplikacija može doraditi i promeniti kako Vama odgovara. Održavanje se vrši jednom mesečno ili godišnje sve zavisi do dogovora ili od zahteva aplikacije.

Cenu izrade Aplikacije sami vi kreirate, od vaših zahteva zavisi i cena. Svaka Aplikacija ima svoju cenu jer je svaka Aplikacija posebna na svoj način.

Vreme izrade aplikacija zavisi takođe od zahteva, može biti od 30 dana do 5-6 meseci.

Za sve Vaše predloge i pitanja kontaktirajte nas.