Web stranice

PrismaDesignUs Web stranice (sajtovi)

Izrada Web stranica je mnogo jeftinija i daleko fleksibilnija nego štampani mediji

Za izradu Vaše stranice koristimo WordPress, Bootstrap i Cusom code. Vi imate ideju za Vašu stranicu ili imate samo predlog ili nemate ideju kako bi izgledala Vaša stranica ali za sve mi imamo rešenje. Kontaktirajte nas a mi ćemo Vam ponuditi 3 rešenja a Vi birate šta Vam se najviše sviđa.

Redizajn postojećeg sajta

Česta pojava koja se sreće na internetu su stranice (sajtovi) koji su rađeni jako davno i koji ne prate savremene standarde. Takve web stranice (sajtove) jednostavno treba redizajnirati. Razmislite da li ste zadovoljni dizajnom vašeg postojećeg web sajta, da li on adekvatno prezentuje vas i vaš posao i procenite da li postoji potreba za redizajnom?! Teško vam je da procenite? Dozvolite da vam pomognemo u odluci.

24 sata,  7 dana u nedelji,  365 dana u godini

Nikad više vam se neće desiti da izgubite potrošača jer zatvarate lokal. Sve što treba da potrošač uradi je da ode na vaš web sajt gde se može upoznati sa informacijama koje ga zanimaju. Ukoliko je vaš web sajt i internet prodavnica vi ne morate biti u kontaktu sa potrošačem, sistem sve radi automatski.

Materijal i priprema za izradu Web stranice

Materijali koji se pripremaju za izradu web stranice danas nisu toliko ključni kako se stranice uglavnom rade koristeći CMS koji vama omogućava samostalno ‘punjenje’ sadržajem. Za web stranice trebat će vam: tekstovi vezani uz pripadajuće stranice, fotografije u odgovarajućem formatu.

Moderne tehnike izrade

Stranice koje budete kreirali koristeći PrismDesignUs već imaju ugrađene napredne komponente koje su razvijane uz pomoć najmodernijih tehnika i tehnologija kao što su slajderi, galerije, kontakt forme i još puno toga.

Cenu izrade stranice sami vi kreirate, od vaših zahteva zavisi i vaša cena. Svaka Web stranica ima svoju cenu jer je svaka Web stranica posebna na svoj način.

Vremenski period za izradu vaše Web stranice je minimalan. Svaka Web stranica počinje da se radi od onog dana kada se dogovorite sa nama. Samo nakon 3 dana možete videti prvi izgled vaše stranice i konsultovati se da li da se nastavi u tom pravcu ili želite da nešto promenite.

Verujte u naš tim a mi ćemo opravdati to u veoma kratkom vremenskom periodu.

Za sve Vaše predloge i pitanja kontaktirajte nas.